Tuuli käy niin kovasti, että meinaa viedä ulko-ovenkin mukanaan jos ei osaa olla varuillaan. Niinhän siinä sitten tänään kävi, että Ville ja Jarkko jäi tuonne palojoelle peltohommiin. Lupasivat äestää ja kylvää yhden pellon, olisko jotain alle pari hehtaaria, kun on niin kaunis ilma... Mittarin asteet tosin saisivat nousta hieman korkeammalle, kun en itse ainakaan tarjennu t-paitasillaan vielä ulos. Eikä parane muutenkaan, kun ei vielä ole yskäni hellittänyt:( Ilouutisena itselleni olen toistellut, että kyllä se siitä pian loppuu.
olen tupakoinut melkein yhdeksän vuotta, pari viime vuotta askin tai jopa yli askin päivässä, ja eilen sitten ajattelin vähentää reilusti, ja neljä savuketta poltin. Tänään on mennyt kaksi, saas nähdä miten hyvin menee jatkossa, ja kuinka kauan siihen kun ei tee mieli enää yhtään. Hermotkin ovat melko hyvin pysyneet vielä toistaiseksi ainakin kasassa. Teimme yhteisen sopimuksen lopettaa, nyt alkuun kuitenkin vain vähentää, Ville on kyllä lipsunut vähän enemmän, kuin minä, mutta on tuo kauemmin poltellutkin:)
Soittelin pitkästä aikaa talomme rakentajalle tänään, ja ovat tulossa illalla paikkakunnalle, ja huomenna  meille vapun viettoon, ehkä.... Kiva nähdä heitä pitkästä aikaa, kun asuvat niin kaukana, ja juuri ostivat tontinkin, joten pysyvästi ainakin toistaiseksi sinne jäävät... Tai ainakin sinne alkavat taloa tekemään:)
Huomen aamulla saa mennä Hannalle, kutsukorttien askarteluun, joissa hänestä on ollut minulle suunnaton apu ja kuten hän sanoi, on mukava väkerrellä niitä kahteen pekkaan, saati yksin. Minä ainakin voisin kyllästyä nopeasti, vaikka kiva tuollaista on tehdä kun en ennemmin ole paljoakaan askarrellut. Toivottavasti saisi ne huomenna ainakin suurimmaksi osaksi valmiiksi, kun ei tuota aikaa enää ihan hirmuisesti ole. Ja kuitenkin vain ensi viikko lomaa, ja sitten uuteen työpaikkaan, niin ajatukset kuitenkin hetken aikaa taas pyörivät uusissa possuissa, erilaisessa sikalassa, ja pitää varmasti organisoida omat työt, jotta ehtii kaikenlaista taas tekemään. Vaikka sikoja osaa hoitaa niin silti kaikissa sikaloissa tehdään erilaisesti niin monta työtä joten pitää myös oppia talon tavoille. No eiköhän tuon pitäisi n. kuukauden aikana tulla sen verran tutuksi, että ainakin tietää missä mikäkin sika on jne....

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE KÄVIJÖILLE!!!!!

551178.jpg